Ohjeet

Uuden suunnitelman aloitus

Uuden suunnitelman aloitus

Aloita valitsemalla Mitoitus -välilehti työkalun oikeasta yläkulmasta.

Määritä korkeus

Anna huonekorkeus. Maksimi huonekorkeus on 2790 mm, joka on liukuovien maksimikorkeus.

Määritä leveys

Anna leveys sen mukaan, mihin haluat rakentaa liukuovikomeron tai pelkät liukuovet. Leveys voi olla välillä 800 - 5500mm.

Määritä syvyys

Vakiosyvyys runkojen sekä liukuovien kanssa on 660 mm. Valikosta voit valita myös syvyydessä kapeammat rungot.

Paina aseta mitat -nappia kun olet valmis

Kokoonpano

Oletusarvo on että haluat rungot sekä liukuovet. Valikosta voit valita myös pelkät liukuovet (jolloin runkojen valinta poistuu).

Päädyt

Jos tila lähtee seinästä, niin silloin ei välttämättä tarvita erillistä lisäpäätylevyä. Jos tila jatkuu runkojen jälkeen, niin tällöin tarvitaan lisäpäätylevy, joka toimii samalla liukuovien stopparina. Lisäpäätylevy menee lattiasta kattoon ja on 16 mm paksu.


Kaappien määritykset

Kaappien määritykset

Aloita suunnittelu

Siirry Kaapit -välilehdelle työkalun oikeasta yläkulmasta. Huomaathan, että jos olet valinnut Mitoitus -välilehdeltä kokoonpanon tyypiksi "Vain liukuovet" niin tällöin Kaapit -välilehti ei ole valittavissa.

Kaappirungot

Määritä runkojen lukumäärä leveydessä sekä valitse runkojen korkeus. Normaali huonetilassa 2350 mm on toimiva runko.

Kaappien määritykset

Voit valita jokaiselle kaapille halutun leveyden erikseen. Huomiotavaa on se että ensin pitää toista runkoa kaventaa, jotta voi toista leventää, koska kokonaisleveyttä ei voi ylittää.

Valitse samalla alemmasta valikosta sisältö kyseiseen runkoon.


Liukuovien määritykset

Liukuovien määritykset

Liukuovien valinta

Siirry Liukuovet -välilehdelle työkalun oikeasta yläkulmasta.

Liukuovet

Määritä liukuovien lukumäärä

Kehykset

Valitse kehyksen väri. Kiskot tulevat valitun kehysvärin mukaan.

Ovien määritykset

Oletusarvo on että kaikki ovet tulevat samalla tyylillä. Voit valita jokaiselle ovelle oman tyylin klikkaamalla haluan että ovet ovat yksilöllisiä -ruutua.

Valitse ovityyppi ja oven materiaalit.


Suunnitelma jakaminen / tallennus

Suunnitelma jakaminen / tallennus

Voit nimetä tekemäsi suunnitelman painamalla työkalun vasemmassa ylälaidassa olevaa kynä kuvaketta tai suunnitelman nimiä.

Suunnitelman jakaminen / tallennus itsellesi tapahtuu painamalla Jaa-nappia, josta saat linkin kyseiseen suunnitelmaan. Huomaathan, että jos teet suunnitelmaan muutoksen, niin linkki vaihtuu aina.

Muista ottaa linkki talteen!


Tilauksen lähetys

Tilauksen lähetys

Täytä kaikki kentät tilauksen oikeellisuuden varmistamiseksi sekä yhteydenottoamme varten. Viesti kenttään voi laittaa lisätietoa tai toiveita tilaukseen liittyen.

Laskurin muodostama liukuovikaapiston hinta on lähtökohtaisesti noudettuna Lahden tehtaaltamme. Katso rahti hinnastomme täältä.

Tilauksen lähettämisen jälkeen käsittelijämme soittavat ja käyvät läpi suunnitelman kanssanne ennen tuotantoon laittoa. Käsittelijämme yhteydenoton yhteydessä sovitaan toimituksen aikataulusta sekä toimitusehdoista.