Usein kysytyt kysymykset

Tilaus

Kun olen tehnyt tilauksen niin mitä tapahtuu sen jälkeen?

Tilauksen lähettämisen jälkeen käsittelijämme soittavat ja käyvät läpi suunnitelman kanssanne, ennen tuotantoon laittoa. Käsittelijämme yhteydenoton yhteydessä sovitaan toimituksen aikataulusta sekä toimitusehdoista.

Sisältyykö rahti ohjelman laskemaan hintaan?

Ei sisälly, rahti lisätään hintaan. Mahdollista myös noutaa itse Lahden tehtaalta veloituksetta.

Milloin pitää maksaa ?

Kun vahvistamme lopullisen tilauksen niin lähetämme sähköpostitse laskun / sähköisen laskun (niille kenellä siihen valmius).


Toimitus

Miten nopeasti on toimitus?

Toimitusaika on keskimäärin 2-3 vkoa tilauksesta Pääkaupunkiseutu ja Lahti -alueille. Turku, Tampere, Jyväskylä ja Lappeenranta 3-4 vkoa.

Miten tiedän toimitusajankohdan?

Toimitusajasta sovitaan tilausta tehtäessä käsittelijän kanssa. Tarkemmasta kellonajasta, jolloin auto on kohteen pihalla tulee soitto kuljetusjärjestelijältämme viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä.

Mihin toimitus on mahdollinen Suomessa?

Tehdas kun on Lahdessa, niin toimitukset vain Etelä-Suomeen. Rahtihinnasto:
Alue 1. Lahti: 100 €
Alue 2. Pääkaupunkiseutu: 150 €
Alue 3. Tampere, Jyväskylä, Lappeenranta, Turku: 200 €
Alue 4. Muu etelä-Suomi: Sovitaan tilausvaiheessa, riippuen autojen reiteistä.

Kannetaanko tuotteet sisään?

Ei kanneta. Toimitus on aina kohteen pihaan / niin lähelle kuin kuorma-autolla pääsee. Asiakkaan on varattava tarvittavat resurssit tuotteiden sisäänkantoon.


Kaapistot

Ovatko kaapistot osina vai kasattuina?

Komerot tulevat aina osina, koska kasattuina vievät paljon tilaa ja vaurioituvat helposti.

Miten kaapistot ovat pakattu?

Rungot ovat trukkilavoille pakattuina.

Onko kaapistot helppo kasata itse?

Kyllä on. Rungot kasataan sekä poratapeilla (jotka ovat valmiiksi kiinni) sekä kasausruuveilla. Liimoja ei tarvitse käyttää ja komero on täten myös purettavissa oleva. Taustalevy tulee kaapin takana olevaan uraa, jolloin runko pysyy ristimitassa. Säätöjaloissa on 2 asentoa: 100 mm sekä 150 mm.

Kuuluvatko asennusruuvit mukaan?

Asennusruuvit eivät kuulu mukaan. Runkojen kasauksessa käytetyt ruuvit kuuluvat, mutta ne joilla rungot kiinnitetään seinään / toisiinsa pitää hankkia itse.


Liukuovet

Miten mitoitan liukuovet?

Antamalla asennusaukon tarkat millimitat. Liukukiskot tehdään aina 3 mm kapeampana kuin annettu aukon leveys. Tämä siksi että metalliset kiskot varmasti mahtuvat ja eivät vaurioita seinäpintoja asennusvaihessa. Mikäli haluat että kiskot menevät millilleen aukon leveyden mukaan, niin lisää 3 mm aukon leveyteen !

Laskurista poiketen harmaa peili sekä maalattu harmaa lasi on saatavilla vain aukon korkeuteen 2590 mm, 1-osaisena. Jaoteltuna saa korkeampana.

Miten mitoitan liukuovet ja päätylevyn?

Päätylevy tulee aina 16 mm aukon leveyden lisäksi. Eli jos tilaat liukuovet aukon leveydelle 1500 mm, niin kokonaisleveys päätylevyn kanssa tulee olemaan 1516 mm. Jos tilaa on käytössä vain 1500 mm, niin tällöin pitää liukuovet tilata aukon leveydellä 1484 mm.


Palvelun tekniikka

Suunnittelupalvelu ei toimi puhelimellani / tietokoneellani

Lähtökohtaisesti liukuovikaapiston suunnitteluohjelma toimii sujuvasti PC- ja Mac-tietokoneilla, tablet-laitteilla sekä kännyköillä joihin on asennettuna nykyaikainen verkkoselain (Chrome, Firefox, Edge, Safari). Teknisesti verkkoselaimelta vaaditaan WebGL/WebGL2 tuki.

Vaikka palvelu on suunniteltu toimimaan eri päätelaitteilla ja näyttöresoluutioilla voi sovelluksen käyttö pieneltä ruudulta (kännykkä) olla haasteellista.

Vanha Microsoft Explorer selain ei ole tuettuna.

Mikä on suunnitteluohjelman kevyt versio?

Suunnitteluohjelman kevyt versio on tarkoitettu sujuvoittamaan sovelluksen käyttöä vanhemmilla laitteilla ja/tai vähempi tehoisilla laitteilla. Kevyt versiossa on karsittu graafisesti raskaampia visualisointi efektejä.